Χοιρινές μπριζόλες με λαχανικά στο πήλινο

είναι μοναδικά νόστιμο – παρασκευασμένο με αυτόν τον τρόπο.

Υλικά

500 γρ χοιρινές μπριζόλες
800 γρ πατάτες
3 καρότα
1 κρεμμύδι
1 κεφάλι κρεμμύδι
ντομάτες
αλάτι, πιπέρι – για γεύση
πάπρικα
λάδι
ρίγανη
200 ml. λευκό κρασί
150 ml νερό

Εκτέλεση

Το κρέας κόβεται σε μπριζόλες και αλατοπιπερώνεται με πάπρικα και πιπερι, τα λαχανικά κόβονται, πασπαλίζονται με αλάτι και πιπέρι.
Στον πάτο της πήλινης κατσαρόλας βάζουμε λάδι και τακτοποιούμε λαχανικά, κρέας, λαχανικά, κρέας
Ρίχνουμε λευκό κρασί και νερό.
Ψήνουμε για 3 ώρες στους 160 βαθμούς
Το πήλινο σκεύος τοποθετείται σε κρύο φούρνο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜελωμένα τραγανά μελομακάρονα με σοκολάτα
Επόμενο άρθροΚοτόπιτα με τυρί και μανιτάρια