Χοιρινή μπριζόλα με λαχανικά

Συστατικά:

1 κιλό χοιρινή μπριζόλα
5 κρεμμύδια
3 καρότα
100 γρ πιπεριές ψιλοκομμένες
6 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, μπαχαρι, πιπέρι, πάπρικα
150 ml σάλτσα ντομάτα
200 ml λευκό κρασί
3 κουταλιές της σούπας λάδι
Λίγο αλεύρι

Παρασκευή:

Χτυπάμε τη μπριζόλα με ένα σφυρί, προσθέτουμε αλάτι και μπαχαρικά, και αλευρώνουμε. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τη μπριζόλα. Αφήνουμε τις τηγανητές μπριζόλες στο πλάι και μετά προσθέτουμε το κρεμμύδι στο λάδι να σοταριστεί.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το καρότο κομμένο σε ροδέλες, τις ψιλοκομμένες πιπεριες, το λιωμένο σκόρδο και λίγο νερό και τα αφήνουμε όλα να σιγοβράσουν.

Προσθέστε τριμμένη κόκκινη πιπεριά και τριμμένη ντομάτα. Βάζουμε τη μπριζόλα, ρίχνουμε λευκό κρασί και λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσει σε χαμηλότερη θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει τελείως το κρέας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε νερό και μπαχαρικά.
Συνοδεύουμε με ρύζι, πουρέ πατάτας ή ζυμαρικά

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΧοιρινές μπουκίτσες στο τηγάνι με πιπεριές
Επόμενο άρθροΜυρωδάτες Τυρομπουκιές με βούτυρο