Χοιρινή Τηγανιά

Υλικά

300 γρ χοιρινό λαιμό
½ κεφάλι κρεμμυδιού
1 πράσινη πιπεριά (εγω δεν είχα πρόχειρη)
1/2 κουπα λευκό κρασί
χυμό λεμονιού για γεύση
5-6 κ.σ. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
αλάτι για γεύση
αποξηραμένη ρίγανη

Εκτέλεση

Κόβουμε το χοιρινό σε κομμάτια και το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε λωρίδες
Τηγανίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές μέχρι να ροδίσει
Προσθέστε αλάτι, ψιλοκομμένα λαχανικά και περιμένετε να μαλακώσουν. Περιχύστε με χυμό λεμονιού και λευκό κρασί, αφήστε τα υγρά να μειωθούν
Σερβίρουμε με τηγανιτές πατάτες. Στο τέλος πασπαλίζουμε με ρίγανη.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΦακές σκορδάτες
Επόμενο άρθροΜυστικά για την τέλεια σπιτική ταραμοσαλάτα