Χοιρινό κλέφτικο στην σακούλα

Υλικά

1 κιλό χοιρινή σπάλα
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
100 gr φετα
Πατάτες
Αλατι
Πιπεριά
Μουστάρδα
Ρίγανη
Λαδι

Εκτέλεση

Παίρνουμε μια σακούλα ψησίματος
Κόβουμε το χοιρινο σε μπουκιτσες και το βαζουμε στη σακουλα
Κόβουμε τις πιπεριές σε κομμάτια (οχι πολυ μικρα) και τα βαζουμε και αυτα στη σακουλα ψησιματος
Παίρνουμε τη φέτα και την κοβουμε και αυτήν σε κομμάτια και την βαζουμε στη σακουλα.

Ρίχνουμε λίγο λαδι, λιγη ρίγανη, αλατι και πιπέρι και κλείνουμε τη σακουλα
Κόβουμε τις πατάτες σε κυβους, οχι πολυ μικρους, και τα βαζουμε στο ταψι
Αλείφουμε με λιγη μουστάρδα τις πατάτες και ρίχνουμε λιγο λαδι, ρίγανη, αλάτι, πιπερι και λιγο νερο
Και τα βαζουμε στο φουρνο στους 180 βαθμους και το αφήνουμε να ψηθεί για περιπου 2 ωρες

κλεφτικο χοιρινό

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΜπισκοτάκια μελιού με καρύδι
Επόμενο άρθροΚίτρινο ρύζι με κρόκο Κοζάνης