ΣΥΝΤΑΓΗ:

4 ξερα κρεμμυδια,
4 πιπεριες πρασινες κερατο,
4 πιπεριες κοκκινες φλωρινης,
4 ντοματες ωριμες,
4 σκελιδες σκορδο!
αλατι,
μαυροπιοερο,
κοκκινο πιπερι,
ριγανη
1 φλυντζανι τσαγιου ελαιολαδο
1 φλυντζανι τσαγιου ζεστο νερο

Εκτέλεση

Τοποθετουμε στην γαστρα κομματια χοιρινο αφου προηγουμενως τα εχουμε πλυνει!Ψιλοκοβουμε μεσα τα ξερα κρεμμυδια,πιπεριες πρασινες κερατο, πιπεριες κοκκινες φλωρινης, ντοματες ωριμες, σκελιδες σκορδο!
Ριχνουμε αλατι,τα καρυκευαματα όλα και τα ανακατευουμε ολα μαζι!
Ριχνουμε το ελαιολαδο και τα ανακατευουμε! Ριχνουμε το ζεστο νερο κλεινουμε το καπακι και τοποθετουμε στο φουρνο στους 200 βαθμους ελενχοντας το!!!!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚυδώνια ψητά με μαύρη ζάχαρη και σαντιγί
Επόμενο άρθροΓλυκές σιμιγδαλένιες μπουκίτσες….Χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο της ανατολής