Χοιρινό με πατάτες

Υλικά

400 γρ χοιρινό φιλέτο σε φέτες
500 γρ πατάτες
1 σκελίδα σκόρδο και 1 κρεμμυδι
100 ml λευκό κρασί
1/2 φλιτζάνι φύλλο δάφνης για γεύση
κοκκους πιπεριου για γεύση
εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο q.b.
ψιλό αλάτι για γεύση

Εκτέλεση

Ας ξεκινήσουμε κόβοντας τις πατάτες σε κύβους σε ένα μπολ.
Βάλτε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τη σκελίδα σκόρδου σε
αυτό και τα σοτάρουμε.
Προσθέτουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να ροδίσουν.
Στο μεταξύ, πέρνουμε το κρέας: το χτυπάμε καλά και μετά το κόβουμε σε μικρά κομμάτια
για να γίνουν λεπτά.
Μόλις ψηθούν οι πατάτες μπορούμε να προσθέσουμε το κρέας. Αφήστε το να ψηθεί για λίγα λεπτά, ανακατεύοντάς το με το λευκό κρασί.
Προς το τέλος του μαγειρέματος, προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού και μερικά φύλλα δάφνης και μετά αλατίζουμε.

Καλη Απόλαυση

ΠΗΓΗ 

Προηγούμενο άρθροΓεμιστά μπισκότα με μήλο αχλάδι σταφίδα και μανταρινι είναι πραγματικά ακαταμάχητα 😋
Επόμενο άρθροΒραστές Πατάτες με λαχανικά…υπέροχο στην περίοδο νηστείας