Χοιρινό σε Ομελέτα

Υλικά

κρέας χοιρινό ή κοτόπουλου περίπου 700-800 γρ

ντομάτες – 3 τεμ.
πιπεριές – 3 – 4 τεμ.
κρεμμύδι – 4 – 5 κεφάλια, κρεμμύδια
λάδι – 3 – 4 κουταλιές της σούπας.
κόκκινο πιπέρι – 1 κουταλιά της σούπας.
μαύρο πιπέρι – 8-10 κόκκους
αλάτι για γεύση

Για τις Ομελέτες
αυγά – 8 τεμ.
λάδι – 3 – 4 κουταλιές της σούπας.

Εκτέλεση

Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε μικρά κομματάκια (σαν γύρος), το τηγανίζουμε στο λάδι μέχρι να ροδίσει, το αφαιρούμε και στο ίδιο λάδι τσιγαρίζουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια, τις πιπεριές και τις ντομάτες, αλάτι, κόκκινο και μαύρο πιπέρι.
Ξαναβάζουμε το κρέας, ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπάσει και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι.
Τηγανίζουμε ομελέτες ανάλογα με τον αριθμό των μερίδων και τις διπλώνουμε σε φάκελο σαν φάκελο.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπισκότα με κομματάκια σοκολάτας
Επόμενο άρθροΣάμαλι Σμύρνης