Χοιρινο μελωμένο στο τηγάνι

Τα Χοιρινό στο τηγάνι είναι υπέροχο σε γεύση. Όμως αν δεν ξέρεις να τα μαγειρέψεις υπάρχουν περίπτωση να σου βγουν αρκετά στεγνά.
Σήμερα λοιπόν βρήκαμε την καλύτερη συνταγή για Χοιρινό μελωμένο στο τηγάνι

Υλικά

Χοιρινο 1 κιλό φιλέτο
Αλατι
Πιπέρι 
Μελι 1 κ.σ.
Κρασι 1 ποτήρι του κρασιού λευκό
τριμμένο κυμινο ή ριγανη
Σπορέλαιο Κατά βούληση

Εκτέλεση

Έκοψα το κρέας σε μεγάλα κομμάτια και χτύπησα ελαφρά με ξύλινο σφυρί.
Βάζουμε και από τις δύο πλευρές αλάτι, πιπέρι και κυμινο. Στην συνέχεια προσθέτουμε το μέλι και με τα χέρια μας το πασαλείβουμε σε όλα τα κομμλατια. Το άφησα 2,3 ώρες να απορροφηθούν τα μπαχαρικά
Παίρνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε σπορέλαιο και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.
Μόλις τηγανιστούν τα σβήνουμε με το κρασί και απολαμβάνουμε. Αποδείχθηκε πολύ τρυφερό και νόστιμο

Καλή απόλαυση

Цветомира Пенкова

Προηγούμενο άρθροΜία Πολύχρωμη κολοκυθόπιτα
Επόμενο άρθροΨητά ντοματίνια με σκόρδο και θυμάρι