Μια καταπληκτική συνταγή για ζουμερό, γευστικό και πολύ εύκολο φιλέτο με γλυκοπατάτες!!
Ταιριάζουν μοναδικά!!
ΥΛΙΚΑ :
 1 φιλέτο χοιρινού κρέατος
 4 γλυκοπατάτες
 2 κρεμμύδια
 Αποξηραμένο θυμάρι
 4 – 5 κουταλιές ελαιόλαδο
 αλάτι και πιπέρι για γεύση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Αρχικά ξεφλουδίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια.
Μετά ξεφλουδίστε και κόψτε τις γλυκές πατάτες σε μεσαία κομμάτια (κυδωνάτες).
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα φιλέτα για περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
Αφαιρέστε τα φιλέτα από την κατσαρόλα και ρίξτε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις γλυκοπατάτες.
Σοτάρετε για 5 – 6 λεπτά, ανακατεύοντας τακτικά.
Προσθέστε το φιλέτο χοιρινού κρέατος στην κορυφή των λαχανικών και πασπαλίστε με αποξηραμένο
θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάστε την κατσαρόλα και σιγοβράστε για 30 έως 35 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.. ..και είναι έτοιμο.
Καλή σας όρεξη!!

Προηγούμενο άρθροΑφράτο Πτυχωτό Κέικ….
Επόμενο άρθροΚοκάκια της Τζένης