Χοιρινό φιλέτο με κρεμμύδια καρότα σέλινο φρέσκο ​​δεντρολίβανο σκόρδο και κόκκινο κρασί

Υλικά

800 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
4 λουκάνικα σκόρδου
2 μεγάλα καρότα
2 ξανθά κρεμμύδια
2 κοτσάνια σέλινο
2 κλωναράκια φρέσκο ​​δεντρολίβανο
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί 🍷

Για τις Πατατες
5 μέτριες πατάτες
2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Αλάτι
2 σκελίδες σκόρδο
1 κλωνάρι δεντρολίβανο

Εκτέλεση

Πρώτα σοτάρουμε το σκόρδο στο λάδι σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το κρέας σε φέτες, ροδίζει και από τις δύο πλευρές, προσθέτουμε το κρασί, μετά προσθέτουμε τα λαχανικά κομμένα σε φέτες,
όλο το δεντρολίβανο και βάζουμε το καπάκι και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά, γυρνώντας το, θα χρειαστούν λιγο πολυ 90 λεπτά.

Κόβουμε τις πατάτες σε 8 μέρη
Ζεσταίνουμε το λάδι με ολόκληρο το σκόρδο προσθέτουμε τις πατάτες το βούτυρο κομμένο σε κομμάτια αλάτι και το δεντρολίβανο βάζουμε το καπάκι και ψήνουμε τις πατάτες
σε μέτρια φωτιά γυρνώντας τις κατά διαστήματα, περίπου μισή ώρα είναι έτοιμες

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Le Meravigliose Ricette di Ana

Προηγούμενο άρθροΗ καλύτερη και πιο λεπτομερής συνταγή για Πίτα…δείτε τα μυστικά της
Επόμενο άρθροΣυνταγή για φυσικό λουκούμι…Πώς να φτιάξετε αυθεντικό λουκούμι στο σπίτι