Χορινός Κιμάς με πατάτες στο τηγάνι

Συστατικά:

1 κιλό χοιρινό κιμά
Λάδι ή βούτυρο
3 σκελίδες σκόρδου, ξεφλουδισμένες
4 ντομάτες
1 λευκό κρεμμύδι
1 πουρέ ντομάτας
2 καρότα
3 πατάτες
Κολιανδρο για γεύση
1 πρέζα κύμινο
Ρίγανη για γεύση
Πιπέρι για γεύση
Αλάτι για γεύση

Εκτέλεση:

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε είναι να βάλουμε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, να προσθέσουμε βούτυρο ή λάδι και εκεί θα  σοτάρουμε το χοιρινό κιμά μαζί με το ψιλοκομμένο σκόρδο και σοτάρουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε την ντομάτα, τις πατάτες και το κρεμμύδι, ψιλοκομμένα σε τετράγωνα, λίγο πιπέρι, κύμινο και ρίγανη για μαγείρεμα για 5 λεπτά. Μετά από αυτά τα 5 λεπτά προσθέτουμε τον πουρέ ντομάτας, τα καρότα σε τετράγωνα, νερό και ζωμό κοτόπουλου, καλύπτουμε και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά έως ότου οι πατάτες και το κρέας είναι έτοιμα, όταν συμβεί αυτό προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κόλιανδρο και αυτό είναι.

Καλή σας όρεξη

Προηγούμενο άρθροΣπιτικά Πεϊνιρλί
Επόμενο άρθροΣοκολατένιο κέικ με εξωτική κρέμα καρύδας