ΧΩΡΙΣ Αλεύρι, ζάχαρη και λάδι!

-απαιτούμενα συστατικά-

* 2 μέτριες μπανάνες
* 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
* 50 ml γιαούρτι
* 1 κουταλιά της σούπας κακάο
* 80 γραμμάρια αλεύρι καρύδας
* 1 βανίλια
* 1 μπέικιν πάουντερ
* μια χούφτα κράνμπερι
* 2 αυγα
* 100 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας
* 70 ml γάλα

Εκτέλεση

Σ ενα μπλεντερ ριχνουμε τις μπανάνες και χτυπάμε σε πολτό.
Προσθέτουμε το μέλι, το γιαουρτι με λιγα λιπαρά, κακάο, αλευρι καρυδας μπεικιν παουντερ,
βανίλια, κρανμεπρι ή σταφίδες και χτυπάμε στο μπλεντερ.

Σε μια μπασίνα χτυπάμε τα αυγα με το μιξερ και μεσα προσθέτουμε το μειγμα μπανάνας
και ανακατευουμε καλά.

Αδειαζουμε το μείγμα σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί και παλώνουμε μέσα το μειγμα.
Ψηνουμε στου 180 βαθμούς


Σ ενα μπολάκι ριχνουμε την σοκολάτα το γάλα και βάζουμε στο φουρνο μικροκυμάτων να λιωσει.
Βαζουμε απο το φουρνο το κεικ κανουμε τρυπε με πηρουνυ και αδειαζουμε απο πάνω την σοκολάτα. Πασπαλίζουμε με τριμμένο αμύγδαλο και κοβουμε

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΚρεατόπιτα με τραγανό φύλλο
Επόμενο άρθροΕίναι το πιο ζουμερο γλυκό Μπραουνι…μην το χάσετε