Συστατικά
3 – 4 πιπεριές, διάφορα χρώματα
2 μεσαίου μεγέθους κολοκυθάκια
1 κούπα μανιτάρια
1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξηρή ρίγανη
1/2 αλάτι
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μπαλσάμικο ξύδι

Οδηγίες
Πλύνετε και αρχίστε την προετοιμασία των λαχανικών σας. Για τις πιπεριές σας, κόψτε την κορυφή και το στέλεχος και βγάλτε τους σπόρους από το κέντρο της πιπεριάς. Κόψτε την πιπεριά  στο μισό κατά μήκος, και στη συνέχεια κάθε μισό σε μισά ή τρίτα, ανάλογα με το μέγεθος της πιπεριάς. Για το κολοκυθάκι, κόψτε στην μέση πλάτος και στη συνέχεια κόψτε κάθε μισό σε λωρίδες κατά μήκος (κάθε λωρίδα πρέπει να είναι πάχους περίπου 1 cm). Για τα μανιτάρια, αφήστε αυτά που είναι στο μικρότερο μέγεθος ολόκληρα και κόψτε τα μεγαλύτερα μανιτάρια στο μισό αφήστε τους μίσχους.
Τοποθετήστε τα λαχανικά σας σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε το 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε καλά για να επικαλύψετε και αφήστε να μαριναριστούν για 1 – 2 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου.
Προετοιμάστε την σχάρα σας σε μέτρια φωτιά. Τοποθετήστε τα λαχανικά σας είτε απευθείας στη σχάρα είτε σε μια ειδική σχάρα για ψησίματα λαχανικών. 
Μαγειρέψτε τα λαχανικά, γυρίζοντας μία ή δύο φορές για περίπου 7 – 10 λεπτά. Ορισμένα από τα λαχανικά σας ίσως χρειαστεί να αφαιρεθούν πριν από τα άλλα, ώστε να μην καούν.
Μόλις μαγειρευτούν τα λαχανικά, τοποθετήστε τα σε ένα μπολ και τα ρίξτε τις υπόλοιπες 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και το βαλσαμικό ξύδι. Προσθέστε περισσότερο αλάτι και πιπέρι  αν θέλετε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΥπέροχα Χορταστικά Donuts
Επόμενο άρθροΤρουφάκια Σοκολάτας