Φρέσκια μοτσαρέλα, ντομάτα με ρίγανη ψητά και από πάνω αυγά ομελέτα με σπαράγγια και σχοινόπρασο.

Υλικά

1/2 φλιτζάνι κάθε φρέσκια μοτσαρέλα
5-6 ντοματίνια
1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη.
Bούτυρο
3-4σπαράγγια
2-3 αυγά ομελέτα.

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε την μοτσαρέλα με 1 κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη. Αλείψτε με ελαιόλαδο ένα πυρίμαχο σκευος και γεμίστε με το μείγμα μοτσαρελας.
Ψήνουμε για μερικά λεπτά μόνο. Παρακολουθήστε το προσεκτικά.
Είναι έτοιμο όταν το τυρί λιώσει και αρχίσει να ροδίζει. Συμπληρώστε τα σπαράγια που τα έχετε σοτάρει με το βούτυρο και απο πάνω βάλτε αυγά ομελέτα και πασπαλίζουμε με σχοινόπρασο.

Προηγούμενο άρθροΑρνάκι Φούρνου με πατάτες….πως γίνετε λουκούμι
Επόμενο άρθροΤορτίγιες με κοτόπουλο στον φούρνο