Συστατικά

3 κουταλιές της σούπας αλατισμένο βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας. ελαιόλαδο
220gr φρέσκα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 μεσαίο κίτρινο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
4 στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα
1/2 κουτ. καπνιστή πάπρικα
1/2 κουτ. σκόνη σκόρδου
Αλάτι και πιπέρι 
1/2 φλιτζάνι τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κοτόπουλο

Οδηγίες

Προθερμάνετε το φούρνο σε 190 βαθμούς και βουτυρώστε ένα ταψί 20 x 30 εκ 
Θερμάνετε 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο και 1/2 κουταλάκι σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέση – υψηλή φωτιά.
Προσθέστε μανιτάρια και κρεμμύδια και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσουν, περίπου 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο και σοτάρουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
Ρίξτε το μισό από αυτό το μείγμα μέσα στο ταψάκι και αφήστε το άλλο στο τηγάνι.
Περάστε το κοτόπουλο με πάπρικα, σκόνη σκόρδου και ζεστάνετε το υπόλοιπο βούτυρο και λάδι στο τηγάνι.
Προσθέστε κοτόπουλο στο τηγάνι και μαγειρέψτε 2 λεπτά σε κάθε πλευρά.
Μεταφέρετε τα στήθη κοτόπουλου στην ταψί πάνω από τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια.
Προσθέστε το ζωμό του κοτόπουλου στο τηγάνι και ξύστε το κάτω μέρος του τηγανιού για να ξεκολίσετε τα καφετιά κομμάτια γεύσης έξω.
Βράζουμε και αφήνουμε  μέχρι να μειωθεί ο ζωμός κοτόπουλου, περίπου 5 λεπτά.
Προσθέστε το υπόλοιπο μίγμα μανιταριών / κρεμμυδιών πάνω από τα στήθη κοτόπουλου, πασπαλίζετε με τυρί μοτσαρέλα και ρίχνετε το ζωμό κοτόπουλου από πάνω.
Ψήστε για 15 λεπτά και σερβίρετε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜοσχομυριστά Τυρόψωμα
Επόμενο άρθροΤυρόπιτα κανταΐφι