Συστατικά
1/2 φλιτζάνι βούτυρο 
3/4 φλιτζάνι ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 1/3 φλιτζάνι αλεύρι
3/4 φλυτζάνια digestive Παπαδόπουλου (τριμμένο σε ψιχουλα)
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικινγ παουντερ
1/4 κουταλάκι αλάτι
μπάρες σοκολάτες γάλακτος 
3 κύπελλα μικρά ζαχαρωτά

Οδηγίες
Θερμαίνετε το φούρνο στους 180º C. Λιπάνετε ένα τετράγωνο ταψί με 20 cm.
Βάλτε το βούτυρο και τη ζάχαρη μαζί σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπήστε μέχρι να αναμιχθούν καλά . Προσθέστε το αυγό και τη βανίλια και χτυπήστε καλά.

Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε μαζί το αλεύρι, τα ψίχουλα από τα μπισκότα, το μπακινγ παουντερ και το αλάτι. Προσθέστε τα στο μείγμα βουτύρου, χτυπώντας μέχρι να αναμειχθούν.


Απλώστε πιέζοντας τη μισή της ζύμης στο προετοιμασμένο ταψί. Ψήστε 15 λεπτά.
Ξετυλίξτε τις ράβδους σοκολάτας βάλτε τες πάνω από ψημένο στρώμα. Μπορεί να μην ταιριάζουν όλες μαζί, ίσως να είστε αναγκασμένοι να φάτε κανα δυο κομμάτια. Απλώστε  ζαχαρωτά. Απλώστε την εναπομείνασα ζύμη πάνω από τα ζαχαρωτα, σχηματίζοντας ένα  στρώμα.


Ψήστε 10-15 λεπτά ή μέχρι να λιώσουν λίγο. Βάλτε στο ψυγείο πριν κόψετε.

Καλή Απόλαυση

credit to

Προηγούμενο άρθροΑγαπημένο γλυκό με 4 υλικά !!!!
Επόμενο άρθροΠαστιτσιο με Κιμά Κοτόπουλου