Κίτρινο τυρί ψημένο σε τηγάνι

Σήμερα σας προτείνω μια συνταγή τυλιγμένο κίτρινο τυρί σε φύλλο.
Το φτιάχνω χρόνια και πάντα βγαίνει τέλειο. Θα σας δώσω την τυπική συνταγή για τηγάνι. Μας άρεσε που η κρούστα έγινε σούπερ τραγανή εξωτερικά και το κίτρινο τυρί χύθηκε μέσα.

Εκτέλεση

1. Το κίτρινο τυρί κόβεται σε ορθογώνια κομμάτια με πάχος από 1 εκ. και μισό έως 2. Τα κομμάτια έχουν μέγεθος περίπου 6 επί 10 εκ. Αυτό είναι ενδεικτικό. Δεν τα μετράω κόβοντας!
2. Ένα φύλλο χωρίζεται σε δύο. Το ένα μέρος μπορεί να κοπεί λίγο πιο φαρδύ. Κρίνω από τα κομμάτια. Κάποιοι το τυλίγουν σε όλο το φύλλο, αλλά στο σπίτι δεν τους αρέσει με πολύ φύλο. Τυλίξτε όλα τα κομμάτια.
3. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
4. Βάζουμε ένα τηγάνι με λάδι να ζεσταθεί καλά.
5. Βουτάμε το τυλιγμένο κίτρινο τυρί στα αυγά. Πρέπει να ποτίζεται καλά και μετά να τηγανίζεται.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΦονταν Αμυγδάλου
Επόμενο άρθροΤούρτα Carbonara