Ρολό γεμιστό με μαγειρεμένο ζαμπόν και τυρί εμενταλ 😋

Υλικά

700gr ανάμεικτος κιμάς 60% μοσχαρίσιος 40% χοιρινός.
2 αυγα
50 γρ τριμμένη παρμεζάνα
50 γρ τριμμένη φρυγανιά
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
Αλάτι και πιπέρι 
5 πατάτες
4 φέτες ζαμπόν 
6 φέτες τυρί
2 πιπεριές 1 κίτρινη 1 κόκκινη
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για γεύση

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύετε το κρέας τα αυγά αλάτι πιπέρι ρίγανη τριμμένο τυρί τριμμένη φρυγανιά το βάζετε σε χαρτί ψησίματος ισιωνετε με τα χέρια σας βάζετε φέτες από ψημένο ζαμπόν και τυρί  βάζετε λίγο λάδι από πάνω, κλείνετε και το βάζετε στο ταψί.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε τέσσερα μέρη, σε 8 μέρη τις πιπεριές καρυκευμένες με αλάτι, λάδι, ρίγανη, ανακατεύουμε καλά και τις τοποθετούμε στο ταψί,

ψήνουμε στους 180° περίπου 50_55 λεπτά

Καλό βραδινό 

Προηγούμενο άρθροΈνα γρήγορο γλυκάκι τύπου ντονατς
Επόμενο άρθροΧωριάτικος Κόκορας