Ατομικά κορνέ με σαντιγί

Αυτά τα ατομικά κρνεδάκια με σαντιγί είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και εύκολο γλυκό που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!

Με μόνο 2 υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, μπορείτε να δημιουργήσετε μια δροσιστική και γευστική απόλαυση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Εδώ είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα αυτής της συνταγής:

  • Πανεύκολη: Ακόμα και οι αρχάριοι μάγειρες μπορούν να φτιάξουν αυτά τα κρνεδάκια με ευκολία.
  • Γρήγορη: Η συνταγή απαιτεί μόνο 10 λεπτά προετοιμασίας.
  • Εύκολα υλικά: Χρειάζεστε μόνο 2 υλικά που είναι εύκολα διαθέσιμα 
  • Ιδανική για πάρτι: Αυτά τα κρνεδάκια είναι ιδανικά για να τα σερβίρετε σε πάρτι ή σε καλεσμένους.

Εάν ψάχνετε για μια εύκολη, γρήγορη και νόστιμη συνταγή για γλυκό, τα ατομικά κρνεδάκια με σαντιγί είναι η τέλεια επιλογή!

Σας προτείνω να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή και να μοιραστείτε τα σχόλιά σας στα παρακάτω.

Καλή σας όρεξη!

Χρειάζεσαι

500 γρ σφολιάτα
Γκαρνί Σκόνη Βανίλιας 1 συσκευασία

Βοηθητικά
1 αυγό
Γάλα Σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του Γκαρνί

Εκτέλεση

Ξεκινάμε αλευρώνουμε την επιφάνεια μας απλώνουμε τις σφολιάτα την αλευρώνουμε και αυτήν ελαφρά από πάνω
Με το πλάστη μας προσπαθούμε να την ανοίξουμε όχι πολύ λεπτή
Στη συνέχεια κόβουμε τις σφολιάτα σε λωρίδες, αλείφουμε με βούτυρο τους μεταλλικούς κόνους που έχουμε για τον κορνέ

Τυλίγουμε κάθε λωρίδα γύρω γύρω απ τα κορνεδάκια μας τα βάζουμε σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και τα αλλεοιφουμε απο πάνω με ένα χτυπημένο αυγό
Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά στη συνέχεια αφαιρούμε τα μεταλλικά κορνεδάκια και ετοιμάζουμε τις Σαντιγί μας

Χτυπάμε την σκόνη γκαρνί με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Αφού η σαντιγί μας είναι έτοιμη την βάζουμε σακουλα ζαχαροπλαστικής και γεμισζουμε τα κορνεδάκια
Τέλος τα πασπαλίζουμε με αχνη ζαχαρη

Δείτε το βίντεο της συνταγής εδώ

Προηγούμενο άρθροΜπάμιες με κοτόπουλο: Η συνταγή της γιαγιάς
Επόμενο άρθροΠεινιρλί με τυριά και αυγό: Ιδανικό για πρωινό, δεκατιανό ή βραδινό!