Συστατικά:

2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκοτα digestive
1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο, λιωμένο
2 φλιτζάνια τυρί κρέμα
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
3 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος, χωρισμένη
2 φλιτζάνια φρέσκες φράουλες, κομμένες σε φέτες
1/2 φλιτζάνι μαρμελάδα φράουλα
1 πακέτο μίγμα βανίλιας στιγμής Γιωτης
2 φλιτζάνια κρύο γάλα
1 φλιτζάνι λευκή σοκολάτα, ξυρισμένη

Εκτέλεση

Σε ένα μεσαίο μπολ, συνδυάστε τα τριμμενα στο μπλεντερ μπισκοτα και το λιωμένο βούτυρο. Πιέστε το μείγμα στον πάτο ενός ταψιού
για να σχηματιστεί μια κρούστα. Βάλτε στο ψυγείο ενώ ετοιμάζετε τις επόμενες στρώσεις.

Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη άχνη και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Προσθέστε 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτοσ και χτυπήστε μέχρι να ενωθούν καλά. Απλώστε αυτό το μείγμα πάνω από την παγωμένη βάση.
Τοποθετήστε μια στρώση από φράουλες κομμένες σε φέτες πάνω από το μείγμα του τυριού κρέμα.
Ζεσταίνουμε ελαφρά τη μαρμελάδα φράουλα και την περιχύνουμε πάνω από τις φράουλες.

Σε ένα άλλο μπολ, χτυπήστε μαζί το μείγμα της κρεμας στιγμής και το κρύο γάλα μέχρι να πήξει.
Ρίξτε την πουτίγκα πάνω από τη στρώση φράουλας και απλώστε ομοιόμορφα.
Χτυπάμε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματιστει σαντιγι. Το απλώνουμε πάνω από τη στρώση πουτίγκας.
Περιχύνουμε με ξυρισμένη λευκή σοκολάτα και επιπλέον φέτες φράουλας αν θέλουμε.
Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή μέχρι να δέσει.