Υλικά

1/2 Κούπα ζάχαρη
1 Κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 Κούπα καρυδόψιχα χοντροκοπανισμένη
1 Κεσέ γιαούρτι εγώ έβαλα σπιτικό από αυτό που είχα φτιάξει την προηγούμενη εβδομάδα
1 Κεσέ σταφίδες Μαύρες οι ξανθές
3 Κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Για άρωμα φλούδα ξυστεί από πορτοκάλι η λεμόνι ένα κουτάλι της σούπας
1. Κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 Ποτηράκι του λικέρ κονιάκ
Μία κούπα νερό μία κούπα ζάχαρη για το σιρόπι

Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη δουλεύουμε την γιαούρτι με τη ζάχαρη κατόπιν προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τελευταία το μπέικιν πάουντερ . Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν τα υλικά και τα βάζουμε σε ταψάκι η φόρμα N 8 καί 15) Ψήνουμε σε προθερμαζμένο Φούρνο στο 180 Μεσαία σκάρα για 50 λεπτά . Αφήνουμε να κρυώσει καλά και προσθέτουμε το ζεστό σιρόπι . Με αυτές τις κούπες μετράμε όλα μας τα υλικά !!

Η Συνταγή είναι της Marianthi Kalogiros