Το Χοιρινό φιλέτο γεμιστό είναι ένα νόστιμο και κομψό πιάτο που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Ο συνδυασμός χοιρινού, τυριών και μανιταριών δημιουργεί μια πληθώρα γεύσεων και αρωμάτων που θα σας ενθουσιάσουν. Παρόλο που η συνταγή ίσως μοιάζει περίπλοκη, η εκτέλεση είναι σχετικά εύκολη και δεν απαιτεί ιδιαίτερες μαγειρικές δεξιότητες.

Υλικά

1-1,5 κιλά φιλέτο χοιρινού κρέατος
1,5-2 kgr κιλό πατάτες baby
1-2 Ντομάτες σε φέτες
10 φέτες τυριού κιτρινο
6-7 φέτες τυρί μοτσαρέλα
100 γραμ μανιτάρια σε φέτες
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για γεύση
4 ψιλοκομμένα σκελίδες σκόρδου
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
Μείγμα μπαχαρικών για χοιρινό

Εκτέλεση

Κόψτε το κρέας σε φέτες αλλά όχι μέχρι κάτω (Αυτό μπορεί να το κάνει και ο κρεοπόλης σας)
Προσθέστε το σκόρδο, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και ανακατέψτε το καλά .
Αλείψτε το φιλέτο με αυτό το μείγμα και αφήστε το να ξεκουραστεί για 6 ώρες στο ψυγείο.
Στη συνέχεια τοποθετήστε 1 φέτα τυρί, 1 μοτσαρέλα, 1 ντομάτα, μανιτάρια σε κάθε χώρο κοπής, τις πατάτες προσθέστε το κρασί και λίγο νερό

και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C κάτω από το αλουμινόχαρτο
Όταν είναι σχεδόν ψητό, κόψτε το φιλέτο σε φέτες (αλλά μην το κόψετε εντελώς)
5 λεπτά πριν το τέλος αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο να πάρει χρώμα από πάνω

Καλή Απόλαυση