Kοτόπουλο πανέ με κασέρι

Ήταν πολύ καλό αυτό απόψε. Έφτιαξα στήθη κοτόπουλου χρησιμοποιώντας τυρί Κασέρι, ψητά φιστίκια με μέλι και φρυγανιά.

Υλικά:

700-800 gr στήθος κοτόπουλου
1/2 Φλιτζάνι τυρί Κασέρι τριμμένο
1/2 φλιτζάνι μέλι καβουρδισμένα φιστίκια, ψιλοκομμένα
1 φλιτζάνι φρυγανια
1 Αυγό
1/4 φλιτζάνι γάλα
1 Φλιτζάνι Φυτικό λάδι. Ξεκινήστε με 1 φλιτζάνι και προσθέστε όσο χρειάζεται.
Αλάτι & πιπέρι, για γεύση

Εκτέλεση:

Πάρτε κάθε στήθος κοτόπουλου και χτυπήστε το με ένα σφυρί μέχρι να γίνει μέτρια λεπτό.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε μαζί το τυρί, τα φιστίκια και την φρυγανια. Προσθέστε Αλάτι & Πιπέρι για γεύση.


Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αυγό με το γάλα και ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι.
Βυθίστε κάθε στήθος κοτόπουλου σε μείγμα αυγού και βάλτε το με το μείγμα της φρυγανιας. Ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια και μαγειρεύουμε απαλά κάθε κομμάτι κοτόπουλου μέχρι να ροδίσει.

Είναι πάντα καλή η ιδέα να αφαιρέσετε το πρώτο μαγειρεμένο κομμάτι και να το κόψετε στη μέση για να ελέγξετε αν είναι έτοιμο.

Αφαιρέστε κάθε κομμάτι που ψήθηκε και βάλτε το σε απορροφητικό χαρτί για να απορροφήσει το περιττό λάδι.
Αφήστε να κρυωσει λίγο το κοτόπουλο και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να το φάτε ή φάτε αμέσως όπως έκανα εγώ.

Φανταστικο Απλά!!

Προηγούμενο άρθροΚότσι σε σάλτα πορτοκάλι με μέλι
Επόμενο άρθροΥπέροχη μπαχαράτη Μπριζόλα με σπανακοτυρόπιτα