Συστατικά

600 g κιμάς ανάμεικτος Μοσχαρίσιο και χοιρινό
30 g Παρμεζάνα τριμμένη
1 Αυγό
1 κλαδί δεντρολίβανου
1 Πατάτα Μικρή
Φρεσκοτριμμένο ψωμί όσο πάρει (4-5 φέτες)
Γάλα 
Μαϊντανός
αλάτι
Εξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλεύρι
1 ελαφριά μπύρα 300 ml
Πιπέρι όσο θέλετε

Εκτέλεση

1) Βάζουμε την πατάτα να βράσει με όλη τη φλούδα, όταν ψηθεί την πολτοποιούμε και την αφήνουμε στην άκρη.
2) Βάζουμε τον κιμά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το ψωμί μουλιασμένό στο γάλα, προσθέτουμε την παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι, το αυγό, τον μαϊντανό και την πατάτα, ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας ώστε να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.

3) Παίρνουμε λίγο από το μείγμα και με τα χέρια σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να τελειώσει το κρέας, τα περνάμε στο αλεύρι.
4) Ρίχνουμε το λάδι και το δεντρολίβανο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε, προσθέτουμε τα κεφτεδάκια, τηγανίζουμε από όλες τις πλευρές σε δυνατή φωτιά, ρίχνουμε την μπύρα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά γυρίζοντάς τα συχνά.
5) Μόλις ψηθούν, σερβίρουμε τους ζεστούς κεφτέδες

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: https://blog.giallozafferano.it/curmifood/

Προηγούμενο άρθροΠώς να φτιάξετε λάδι δεντρολίβανου…πολλά τα οφέλη του
Επόμενο άρθροΚέικ μπισκότου(σαβαγιαρ) με μαρμελάδα μύρτιλλο😊