Υλικά

150 γρ. Κέικ (σπιτικό ή εμπορίου)
150 γρ. Πτι-μπέρ
1/2 πακέτο βιτάμ
2 κουταλιές σούπας κονιάκ
2 κουταλιές σούπας κακάο
1 κουταλιά σούπας μέλι
1 βανίλια
1/2 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουταλιά γλυκού κανέλα
1/2 φλυτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Πάντα σε αυτή τη συνταγή κάνω διπλή ή τριπλή δόση.Σε μια λεκανίτσα θρυμματίζω το κέικ με τα χέρια και τα μπισκότα τα θρυμματίζω στο multi. Το βιτάμ να είναι λιωμένο.
Ανακατεύουμε όλα μαζί να ενσωματωθούν μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Τα έφτιαξα σε μπαστουνάκια και τα τύλιξα με αντικολλητικό χαρτί (ή μεμβράνη ότι σας βολεύει)και τα άφησα όλη νύχτα στην κατάψυξη.
Σε μπεν μαρί λιώνω τρεις κουβερτούρες οι δύο είναι γάλακτος και μία υγείας. Έκοψα σε φετούλες τα μπαστουνάκια και τα βούτηξα μέσα. Τα απλώνω σε αντικολλητικό χαρτί και ρίχνω και λίγο τριμμένο καρύδι από πάνω και περιμένω να παγώσει η κουβερτούρα.

Η συνταγή είναι της κας Βίκυ Γκάρλα και η φωτό της κας Karolina Mega

Προηγούμενο άρθροΜπιφτέκια μελιτζάνας με γραβιέρα
Επόμενο άρθροΡαβανί ή Ρεβανί