Ο κορμός σοκολάτας με καρύδα είναι ένα εξαιρετικά νόστιμο επιδόρπιο που συνδυάζει την πλούσια γεύση της σοκολάτας με την κρεμώδη υφή της καρύδας. Αυτό το γλυκό μπορεί να φτιαχτεί από απλά υλικά, όπως αυγά, ζάχαρη, αλεύρι, κακάο και καρύδα. Μπορεί να σερβιριστεί σαν επιδόρπιο σε ένα γεύμα ή σαν γλυκό σνακ. Η προσθήκη κρέμας στη γέμιση του κορμού μπορεί να δώσει μια επιπλέον υφή και γεύση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε και άλλα υλικά, όπως αμύγδαλα ή φρούτα, για να προσθέσετε μια επιπλέον διάσταση στη γεύση. Είναι ένα εύκολο και νόστιμο γλυκό που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους λάτρεις της σοκολάτας και της καρύδας.
Για αυτή τη συνταγή χρειάζεστε:
– 300 γραμμάρια μπισκότων πτι μπερ
– 3 κουταλιές της σούπας κακάο
– 150 γραμμάρια νιφάδων καρύδας
– 5 κουταλιές σούπας ζαχαρουχο γάλα
– 150 χιλιοστόλιτρα ζεστού νερού
Εκτέλεση
Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Ρίχνουμε το κακάο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε σ ένα μπωλ την καρύδα και προσθέτουμε το γάλα… ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το νερό στο μπωλ που έχουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα