Τηγανίτες

Υλικά

-1 φαριν απ
-1/2 κ.γ αλάτι
-2 φλιτζάνια νερό χλιαρό
-1 λεμόνι
-ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το πασπάλισμα
Μέλι,Κανέλα

Προετοιμασία

Ανακατεύουμε το νερό με το λεμόνι και το αλάτι.Ρίχνουμε το αλεύρι ανακατεύοντας μέχρι να γίνει χυλός. Έαν δούμε ότι είναι πολύ σφικτό ρίχνουμε ακόμα λίγο νερό.Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει.Μόλις γίνει αυτό με τη βοήθεια ενός κουταλιού ρίχνουμε κουταλιές κουταλιές χυλό στο τηγάνι.Όταν ροδίσουν γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.Στη συνέχεια, τις βάζουμε ζεστές σε μικρή πιατέλα και τις περιχύνουμε με το μέλι,την κανέλα και το σουσάμι.

ΠΗΓΗ: kritikessintages.wordpress.com

Προηγούμενο άρθροΜεταξένια πουτίγκα κρέμας με κανέλα
Επόμενο άρθροΜπισκότα αμυγδάλου