Κεφτέδες κοτόπουλου…

Συστατικά: 

800 g κιμά κοτόπουλου
300 γρ. Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
5 φέτες τοστ ή ψωμί
100 ml γάλα
20 g μαϊντανό
2 κουταλάκια του γλυκού σκόνη κόκκινου πιπεριού
100 γρ. Τυρί κρέμας
1 αυγό
80 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
φυτικό λάδι
άλας
πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε το κρεμμύδι στο τηγάνι και σοτάρουμε με 4 κσ λάδι
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τον κιμά και το κρεμμύδι
Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το ψωμί με το γάλα και το πατάμε με ένα πηρουνι να γίνει
σαν πουρέ και το ρίχνουμε μέσα στο κιμά.
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και μαζί με πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, τυρί κρέμα και το αυγό τα
ρίχνουμε στο κιμά.
Ζυμώνουμε το μείγμα να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε και την παρμεζάνα και ζυμώνουμε πάλι.
Σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο
Βάζουμε το τηγάνι στην φωτιά με 150 μλ λάδι να κάψει και ξεκινάμε βρέχοντας τα χερια μας
παίρνουμε μια κσ μειγμα κιμά και πλάθουμε του κεφτέδες μας.
Τηγανίζουμε για 8 λεπτα γυρνώντας τους μερικές φορές και μετα τους βαζετε σε ένα ταψάκι με σκέπασμα και του βάζουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς στο φούρνο

Βγάζετε και σερβίρονται ζεστοί

subscribe to recipe’s youtube channel here

 

Προηγούμενο άρθροΤο ποιο πετυχημένο φύλλο για πίτες και πιτακια
Επόμενο άρθροΑρνάκι στο φούρνο με πατάτες…παραδοσιακή συνταγή