Υλικά

500 γρ. μακαρόνια βίδες η τριβελάκι
2 αγγουράκια Κνωσσού κομμένα κυβάκια
10 ντοματίνια κομμένα στα δύο
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κομματάκια
1 καρότο τριμμένο
3-4 κ.σ καλαμπόκι
2-3 κ.σ ελιές σε ροδέλες
1 κονσέρβα τόνο καπνιστό σε λάδι

Για τη sauce:
200 γρ. γιαούρτι
1 κ.σ μουστάρδα
χυμό από 1/2 λεμόνι
αλάτι,πιπέρι
το λάδι απ τον τόνο

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια.Τα σουρώνουμε και τα βάζουμε σ΄ένα μεγάλο μπωλ.Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και τις ελιές.
Ρίχνουμε τον τόνο χωρίς το λάδι του και ανακατεύουμε.
Χτυπάμε σ ένα σέικερ το λάδι απ τον τόνο, την μουστάρδα και το λεμόνι.Αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε στο μπωλ το γιαούρτι ανακατεύουμε και τέλος περιχύνουμε με την sause.Βάζουμε στο ψυγείο για μισή ώρα.
Η σαλάτα μας είναι έτοιμη!!!!

Καλή σας απόλαυση!!!!
Η συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, ακολουθήστε μας στην  κοινότητα μας στο viber , καθώς και στον  λογαριασμό μας στο Instagram , όπου θα ενημερώνεστε για τα αγαπημένα σας γλυκά, αλμυρά σνακ και άλλες εκπλήξεις για τους πιστούς αναγνώστες μας.