Μικρά μπισκότα με νουτέλα

Μην τα φτιάξει κάποιος που δεν αγαπά τη Nutella! Τα Μπισκότα με νουτέλα είναι η απόλυτη εκδοχή αυτού του νόστιμου και διάσημου άλειμματος σοκολάτας και φουντουκιού.
Η Nutella βρίσκεται στην πραγματικότητα τόσο στο ίδιο το μείγμα μπισκότων όσο και στην επικάλυψη.
Επιπλέον, αν ξαφνικά σας πιάσει μια ακαταμάχητη επιθυμία για κάτι γλυκό, αυτά τα μικρά μπισκότα μπορούν να φτιαχτούν σε λίγο και μάλλον δεν χρειάζεται καν
να ψωνίσετε. Χρειάζονται μόνο λίγο αλεύρι, ένα αυγό και φυσικά ένα βαζάκι με το αγαπημένο σας άλειμμα σοκολάτας και φουντουκιού!

Συστατικά

Αλεύρι σκέτο 180 γραμ
Nutella 150 γρ + Λιγο ακόμη για απο πάνω
Αυγά 1
Ζάχαρη άχνη
Φουντούκια για διακόσμιση

Εκτέλεση

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Δουλέψτε όλα τα υλικά μαζί
Τυλίξτε το μείγμα σε μεμβράνη και αφήστε το να ξεκουραστεί.
Πλάθουμε μικρές μπάλες και ανοίγουμε μια μικρή τρύπα στην κορυφή της κάθε μιας με τη λαβή ενός ξύλινου κουταλιού.
Ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180°C.
Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη
Γεμίστε με μια σακουλα ζαχαροπλαστικής με Nutella και γεμίστε τις τρύπες και απο πάνω διακοσμήστε με ένα φουντούκι

Καλή Απόλαυση

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Γλυκό Ψυγείου με μπισκότα OREO

Γλυκό Ψυγείου με μπισκότα OREO

Συστατικά

450 gr μπισκότα Oreo γεμιστά
1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
2 συσκευασίες (110 γρ, το καθένα) κρέμα ζαχαροπλαστικής με γευση σοκολάτας
3 1/4 φλιτζάνια κρύο γάλα
440 γρ σαντιγί
220 γρ τυρί κρέμα, μαλακό
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

Πως θα το φτιάξετε

Πάρτε μια μεγάλη τσάντα που σφραγίζει και τοποθετήστε όλα τα μπισκότα Oreo μέσα. Σφραγίστε την και τοποθετήστε τον στον πάγκο. Χρησιμοποιώντας έναν πλάστη, συνθλίβετε τα μπισκότα μέχρι να είναι μικρά κομμάτια.
Θέλετε να είναι μικρά κομματάκια, αλλά όχι ψίχουλα.
Αφήστε τα μισά κομματάκια των μπισκότων για απο πάνω. Ρίξτε το άλλο μισό ψιλοκομμένο μπισκότο σε ένα ταψί 20 × 30. Ρίξτε το λιωμένο βούτυρο πάνω από τα ψίχουλα και ανακατέψτε καλά για να τα συνδυάσετε.
Μόλις συνδυαστεί, πιέστε το μείγμα στην βάση του ταψιού για να σχηματίσετε μια κρούστα.
Σε ένα μπολ, χτυπήστε ελαφρά ολη την κρέμα(σκόνη) σοκολάτας και το γάλα. Καλύψτε και τοποθετήστε το στο ψυγείο για να κρυώσει.
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το τυρί κρέμας μέχρι να μαλακώσει. Προσθέστε αργά τη ζάχαρη άχνη.
Ρίξτε μέσα και ανακατέψτε την μισή σαντιγί. Απλώστε το μείγμα πάνω από την κρούστα των μπισκότων.
Στη συνέχεια, πάρτε την κρέμα σοκολάτας και απλώστε πάνω στο μείγμα τυριού κρέμας. Μετά Απλώστε το άλλο μισό σαντιγί πάνω από το στρώμα κρέμας σοκολάτας. Πασπαλίστε την κορυφή με τα υπόλοιπα μπισκότα.
Καλύψτε και ψύξτε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρετε.

ΠΗΓΗ: happycoking.com

Προηγούμενο άρθροΑυγοφέτες με μαϊντανό της Παγώνας
Επόμενο άρθροΚιμαδόπιτες σε σχήμα S…γεμιστές με κιμά και κρεμμύδια