Η Συνταγή είναι της κας Maria Kazdagli
Όλα τα υλικά σε θερμοκρασία δωματίου.
Όλα τα υλικά τα μετράμε με ένα ποτήρι.
Υλικά 👇
Ένα ποτήρι ηλιέλαιο
Δύο ποτήρια γάλα
Τρία αυγά
4 ποτήρ για αλεύρι για όλες τις χρήσεις+ένα φακελάκι μπέικιν
Ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Ρίγανη
Ένα φλιτζάνι φέτα
Ένα φλιτζάνι ελιές
Οι ποσότητες είναι προαιρετικές.
Βγαίνουν 24 muffins.
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C. Λαδώνουμε μια φόρμα για μάφινς ή στρώνουμε με χαρτί.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί το λάδι, το γάλα και τα αυγά.
Προσθέστε σταδιακά το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τη ρίγανη.
Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν
Διπλώνουμε τη φέτα και τις ελιές.
Μοιράστε τη ζύμη ομοιόμορφα στις προετοιμασμένες κούπες για μάφιν.
Ψήστε για 25-30 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρή μια οδοντογλυφίδα που έχετε τοποθετήσει στο κέντρο.
Αφήστε τα muffins να κρυώσουν στη φόρμα για λίγα λεπτά πριν τα μεταφέρετε σε μια σχάρα για να κρυώσουν εντελώς.
Συμβουλές:
Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικά βότανα, τυριά και λαχανικά για να δημιουργήσετε τους δικούς σας μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.
Αυτά τα μάφιν μπορούν να γίνουν νωρίτερα και να αποθηκευτούν σε θερμοκρασία δωματίου για μερικές ημέρες ή να καταψυχθούν για αργότερα.