Muffins με καρύδα και λεμόνι!

Υλικά

3 αυγά μεγέθους L
50 ml. λιωμένο λάδι καρύδας
1/2 κουτ.γλ βανίλια
1 κ.σ. λίτρα χυμός λεμονιού / 15 ml /
20 γρ αλεύρι καρύδας
30 γρ γλυκαντικό ή κατά βούληση / ανακάτεψα στέβια με ερυθριτόλη
1/2 κουτ.γλ μπέικιν πάουντερ
30 γρ τριμμένη καρύδας

Παρασκευή:

Χτυπάμε τα πάντα χωρίς την τριμμένη καρύδα. Τέλος την προσθέτουμε ανακατεύοντας με ένα κουτάλι.
Το μείγμα μοιράζεται σε φόρμες για μάφιν. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Αλλά ο φούρνος μου είναι γκαζιού. Κρίνετε για το δικό σας!
Χρησιμοποίησα μικρά καλούπια σιλικόνης. Βγαίνουν 6 μαφινς. Αν θέλετε περισσότερα, αυξήστε τις ποσότητες κατά 2.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτή τη συνταγή για cupcakes με φρούτα. Κόψτε φράουλες ή βάλτε σμέουρα, βατόμουρα, βατόμουρα. Μου αρέσει όμως πολύ η γεύση του λεμονιού, οπότε σήμερα τα ετοίμασα έτσι.
Χρησιμοποιώ στέβια για κέικ και σκόνη ερυθριτόλης που είναι 1: 1 σε σχέση με τη ζάχαρη-

Καλή Απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροNτόνατς σοκολάτας…θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας
Επόμενο άρθροΝηστίσιμο Κέικ με καρύδι και μαρμελάδα