Ψάρι στο φούρνο ογκρατέν!
Εκτέλεση
το αγαπημένο σας ψάρι (φιλέτο)
ντομάτα
τυρί (εγω έβαλα μοτζαρέλλα)
1 κρεμμύδι
1 καρότο
3 κουταλιές της σούπας κρέμα
αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση
– Πλένουμε το ψάρι, το στεγνώνουμε και το κόβουμε σε μερίδες
– Αλάτι και πιπέρι σε κάθε κομμάτι. Βάλτε σε ένα ταψί
– Περάστε τα κρεμμύδια και τα καρότα για λίγα λεπτά στο τηγάνι με λάδι
– Ντομάτα κόβουμε σε κύβους και προσθέτουμε στην κρέμα γάλακτος. Αλατοπίπερο
– Απλώστε τα κρεμμύδια και τα καρότα στα ψάρια πάνω. Μετά κρέμα γάλακτος με ντομάτα.
– Τέλος το τριμμένο τυρί
– Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά. 5 λεπτά κάτω από τη σχάρα
πώς είσαι;) 😉
Καλή όρεξη! Δοκιμάστε αυτό τo απίστευτα ωραίο πιάτο
Διαβάστε εδώ την αλήθεια για τυρι με ψάρι