- Κομμάτια τυριού: Χρυσαφένια και τραγανά εξωτερικά, ζουμερά και λιωμένα στο εσωτερικό. Κάθε μπουκιά μια έκρηξη γεύσης!
- Σαγανάκι: Η τέλεια βάση για να αναδείξει την πλούσια γεύση του τυριού. Ζεστό και αχνιστό, αγκαλιάζει τα τυριά σε μια ζεστή αγκαλιά.
- Πράσινη σαλάτα: Δροσερή και τραγανή, προσφέρει την τέλεια ισορροπία στις πλούσιες γεύσεις του τυριού και του σαγανάκι.
Συστατικά:
200 γρ τυρί για σαγανακι
1 αυγό
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
λάδι για τηγάνισμα
Παρασκευή:
Κόβουμε το τυρί σε κύβους.
Χτυπάμε το αυγό σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε το αλεύρι σε ένα άλλο μπολ και την τριμμένη φρυγανιά σε ένα τρίτο.
Βουτάμε κάθε κύβο τυριού πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αυγό και τέλος στην τριμμένη φρυγανιά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τα κομμάτια για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.
Η Συνταγή είναι από το Казано честно в кухнята