Η πατσαβουρότυροπιτα είναι μια που συνδυάζει την απλότητα με την απόλαυση. Φτιαγμένη με αγνά υλικά, όπως  γάλα και νερό, τυρί και αυγά, η πατσαβουρότυροπιτα αποτελεί μια γευστική πρόταση που ταιριάζει σε κάθε περίσταση.

Υλικά

10 φύλλα κρούστας,
600 γραμμάρια τυριά επιλογής (φέτα , ανθότυρο, μοτσαρέλα)
200 γραμμάρια νερό
300 γραμμάρια γάλα,
4 αυγά
πιπέρι,
1 χαρτάκι baking ,
και λίγο λάδι

Εκτέλεση

Σε μία λεκάνη βάζουμε τα τυριά τρίβουμε με τα χέρια προσθέτουμε το νερό ,το γάλα χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε το πιπέρι ,το baking και το λάδι ,ανακατεύουμε καλά στη συνέχεια παίρνουμε ένα-ένα φύλλο το βουτάμε μέσα στη ζύμη και το βάζουμε τσαλακωμένο μέσα σε λαδωμένο ταψί κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να γεμίσει το ταψί ψήνουμε στην κάτω σχάρα αέρα στους 180 βαθμούς για 45 με 50 λεπτά καλή σας επιτυχία

Η Συνταγή είναι της κας Ioanna Koulouri

Προηγούμενο άρθροΑχνιστά μύδια με μουστάρδα και μυρωδικά: Η απόλαυση στο τηγάνι
Επόμενο άρθροΨωμί Γάστρας: Η Παραδοσιακή Συνταγή