Aρνίσια παϊδάκια ψημένα σε σακούλα

Απίστευτα ζουμερά, τρυφερά και γεμάτα γεύση, τα αρνίσια παϊδάκια ψημένα σε σακούλα αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας.

Yλικά:

* 1 κιλό παϊδάκια αρνισια
* 2/3 ποτηρι κρασιου ελαιόλαδο
* 2 κουταλιές της σούπας θυμάρι
* 2-3 κουταλιές του γλυκού αλάτι
* 1-2 κουταλιές του γλυκού γάλα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ τα παϊδάκια ρίχνουμε πάνω το ελαιόλαδο
Στη συνέχεια προσθέτω 2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι και το αλάτι το μοιράζομαι ομοιόμορφα και αρχίζω να ανακατεύω με τα χέρια έτσι ώστε να τα υλικά να καλύψουν τα παϊδάκια

Προσθέτω και μισό κουταλάκι γάλα συνεχίζω το ανακάτεμα στη συνέχεια μοιράζω τα παϊδάκια σε δύο σακούλες φούρνου

Σφραγίζω και τις βάζω σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, πάνω στη σακούλα κάνω με μαχαιράκι 3-4 τρύπες έτσι ώστε να αναπνέει
Το βάζω στη μέση του φούρνου το ταψί και ψήνω σε 180 βαθμούς με 200 βαθμούς τα παϊδάκια ψήνονται σε περίπου 40 λεπτά

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΑρωματικά Αμυγδαλοπιτάκια: Γεύση που Μένει
Επόμενο άρθροΓαλατόπιτα: Αέρινη, αφράτη, ασύγκριτη!