Σοκολατένια μπισκότα γεμιστά με κρέμα 

Αυτά τα μπισκότα είναι απλά ακαταμάχητα! Η γεμάτη γεύση σοκολάτας στα μπισκότα συνδυάζεται τέλεια με την αφράτη και βελούδινη κρέμα, δημιουργώντας μια αξεπέραστη εμπειρία.

Είναι ιδανικά για:

  • Σνακ: Τέλεια για να τσιμπήσετε μόνοι σας ή με παρέα, με καφέ ή τσάι.
  • Επιδόρπιο: Μια γλυκιά απόλαυση μετά από το φαγητό.
  • Παιδικό πάρτι: Τα παιδιά θα τα λατρέψουν!
  • Δώρο: Μια όμορφη και νόστιμη χειρονομία για τους αγαπημένους σας.

Αυτό που τα κάνει ξεχωριστά:

  • Η πλούσια γεύση σοκολάτας: Τα μπισκότα είναι φτιαγμένα με αγνά υλικά και έχουν έντονη γεύση σοκολάτας.
  • Η αφράτη κρέμα: Η κρέμα είναι βελούδινη και έχει τέλεια ισορροπία γλυκιάς και σοκολατένιας γεύσης.
  • Η τραγανή υφή: Τα μπισκότα είναι τραγανά εξωτερικά και μαλακά στο εσωτερικό.
  • Η ποικιλία: Μπορείτε να βρείτε μπισκότα γεμιστά με κρέμα σε διάφορες γεύσεις, όπως σοκολάτα, βανίλια, φράουλα και καραμέλα.

Σας προτείνω:

  • Να δοκιμάσετε τα μπισκότα με ένα ποτήρι γάλα ή ζεστό κακάο.
  • Να τα φτιάξετε μόνοι σας, χρησιμοποιώντας την αγαπημένη σας συνταγή.

Είτε τα αγοράσετε έτοιμα, είτε τα φτιάξετε μόνοι σας, τα σοκολατένια μπισκότα γεμιστά με κρέμα είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσουν!

Υλικά:

Μπισκότα:
280 γρ αλεύρι
45 γρ κακάο σε σκόνη
1 κουτ. σόδα (4 γρ.)
μια πρέζα αλάτι
200 γρ μαυρη ζάχαρη
60 ml γάλα
60 γρ ξινόκρεμα ή γιαουρτι πλήρες
120 ml φυτικό λάδι
1 αυγό
2 κουτ. ζάχαρη βανίλιας
100 ml ζεστό νερό + 1 κουτ. καφές

Κρέμα:
400 γρ τυρί κρέμα
100 γρ κρέμα γάλακτος 33-35%
70 γρ ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση

Ολα τα υλικά πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου

Ανακατεύουμε αλεύρι κακάο, σόδα και αλάτι και αφήνω στην άκρη
Ανακατεύω το γάλα με το γιαουρτι και αφήνω στην άκρη
Σε ένα μεγάλο μπολ, σπασε το αυγό, προσθέστε ζάχαρη, ζάχαρη βανίλια, ρίξτε το μείγμα γάλακτος με το γιαουρτι, βούτυρο λιωμένο, ανακατεύουμε με ένα μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν
Προσθέτουμε τα ξηρά υλικά, ανακατεύουμε πρώτα με μια σπάτουλα και μετα με ένα μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν

Βάζουμε 100 ml νερό να βράσουν , προσθέστε καφέ και ανακατέψτε τον καφέ
Τώρα ρίξτε το μειγμα καφέ στη ζύμη σε 2-3 προσθήκες και να ανακατέψετε στην ελάχιστη ταχύτητα, η ζύμη είναι έτοιμη και αφήστε την να καθίσει για 15 λεπτά


Βάζω τη ζύμη σε ένα ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος με τη μορφή στρογγυλών κέικ σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο, για κάθε κέικ χρησιμοποιώ μια κουταλιά της σούπας ζύμη, μπορείτε να κάνετε μικρότερα κέικ, αυτά θα γίνουν μεγαλύτερα.


Αυτό είναι προαιρετικό , όπως θέλετε, μεταφέρετε το ταψί σε προθερμασμένο φούρνο και στους 190° 10-12 λεπτά

Πριν τα φτιαξετε τα μπισκότα θα πρέπει να κρυώσουν τελείως εσείς.
Όταν κρυώσουν, παιρνω δύο-δυο κομμάτια τη φορά, διαλέγοντας αυτά που είναι κατάλληλα και ομοια σε σχήμα και μέγεθος.

Τώρα φτιαξτε την κρέμα για αυτό 400γρ τυρι κρέμα 100 γρ κρέμα γάλακτος καλά παγωμένη και
70 γρ. ζάχαρη άχνη, Χτυπάμε σε μεγάλο μπολ με το μίξερ, πρώτα στην ελάχιστη ταχύτητα, την αυξάνουμε σταδιακά, η κρέμα πρέπει να είναι ομοιογενής, λεία και να κρατάει καλά το σχήμα της


Τοποθετούμε την κρεμα σε σακουλα ζαχαροπλαστικής με αστερι στόμιο και γεμιζουμε τα μπισκότα ενδιάμεσα, βάζουμε στο ψυγείο να μουλιάσουν για λίγες ώρες ή όλη τη
νύχτα

Καλή απόλαυση

Рецепты Шобутинской Ольги

Οι γαστρονομικές απολαύσεις είναι ατελείωτες! Δοκιμάστε μαζί μας άλλη μία λαχταριστή συνταγή

Σοκολατένια Μπισκότα

✔ Συστατικά:

125 γρ βούτυρο
πρέζα αλάτι
8 γρ ζάχαρη βανίλιας
70 γρ κρυσταλλική ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας άμυλο καλαμποκιού
2 κουταλιές της σούπας πικρό κακάο
1 αυγό
4 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ
280-300 γρ αλεύρι

200 γραμμάρια μαύρης σοκολάτας
3 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το βούτυρο λίγο αλάτι τη ζάχαρη και τη βανίλια ζάχαρης και τα ανακατεύουμε να λιώσει το βούτυρο
Στη συνέχεια προσθέτουμε το κορν φλάουρ και ξανά ανακατεύουμε να ενσωματωθεί
Ρίχνουμε το κακάο και πάλι ανακάτεμα, το αυγό συνεχίζουμε να ανακατεύουμε να ενσωματωθεί και αυτό
Το baking powder και το αλεύρι σταδιακά και ανακατεύουμε να πάρουμε ένα αρκετά πηχτό μείγμα
Στο τέλος παίρνουμε μία ζύμη την οποία δουλεύουμε λίγο με το χέρι τη βγάζουμε στον πάγκο μας και τη χωρίζουμε σε 4 μέρη
Παίρνουμε το πρώτο μέρος και το πλάθουμε σε ένα κορδόνι περίπου 25 με 30 εκατοστά το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα

Αρχίζουμε και κόβουμε λοξά με ένα μαχαίρι σε κάθε κορδόνι σε κομματάκια των περίπου 5 έως 6 εκατοστά και το ίδιο κάνουμε και με τα υπόλοιπα
Τα βάζουμε σε ένα δίσκο τον οποίον έχουμε στρώσει με χαρτί ψησίματος

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 15 με 20 λεπτά τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν
Σε ένα μπολ βάζουμε 200 γραμμάρια λιωμένη μαύρη σοκολάτα και τριμμένο αμύγδαλο και ανακατεύουμε παίρνουμε ένα-ένα τα μπισκοτάκια και τα βουτάμε
μέσα στο σοκολατένιο μείγμα να καλυφθούν πλήρως και τα βάζουμε σε ένα ταψί που έχουμε στρώσει με μία λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο όταν τα βγάλουμε είναι έτοιμα

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜαλακά μπισκότα μήλου
Επόμενο άρθροΛαχανόπιτα γεμάτη με χρώμα και γεύση 😉