Tραγανά τυροκούλουρα

Υλικά

1 κουπ Γιαούρτι / κουπα είναι 200 ​​g /
2 αυγά, ένα κρόκο για επάλειψη.
125 g βουτύρου,
100 g λάδι,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 πακέτο μπέικιν πάουντερ,

τυρί φέτα τριμμένη.
Αλεύρι.

Εκτέλεση

Πρώτα, χτυπήστε το γιαούρτι με το αυγό και ένα ασπράδι αυγού, αλάτι, λάδι και βούτυρο, το οποίο είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Προσθέστε το αλεύρι με τη σκόνη ψησίματος και ζυμώστε μια μαλακή ζύμη. Κάνουμε μικρές μπάλες, τις οποίες απλώνουμε και βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού τυρί, φτιάχνουμε μια μπάλα και τη διαμορφώνουμε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Βουρτσίστε με κρόκο αυγού. Ψήνουμε στα 180 βαθμούς για 25 λεπτά.

 

Προηγούμενο άρθροEξαιρετικά μαλακό Kέικ Πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΠανεύκολο γλυκό σοκολάτας ψυγείου