Ταλιατέλες με σάλτσα ντομάτας, μανιτάρια και λουκάνικο

Μια μερίδα Ταλιατέλες με σάλτσα ντομάτας μανιτάρια και λουκάνικο και μία ορεκτική σάλτσα ντομάτας – ό,τι χρειάζεστε για ένα υπέροχο ιταλικό δείπνο, ίσως προσθέσουμε ένα ποτήρι κρασί

Υλικά

300 γρ Ταλιτέλες
200 γρ μανιτάρια ( φρέσκο μάραθο)
1 σκελίδα σκόρδο
Λουκάνικο
3 ντομάτες
αλάτι
μαύρο πιπέρι
και λίγο πιπέρι καγιέν
μαϊντανό
300 γρ παρμεζάνα

Εκτέλεση

Καθάρισα τα μανιτάρια (φρέσκα μανιτάρια) και τα έτριψα σε μέτριο τρίφτη, αυτός είναι ο τρόπος μου να μαγειρεύω πιο γρήγορα.
Ζεσταίνω ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μια σκελίδα σκόρδο στην οποία κάνω πολλές σχισμές.
Βάζω και τα μανιτάρια να τσιγαριστούν. Πρόσθεσα το λουκάνικο το θρυμμάτισα και το άφησα μέχρι να τηγανιστεί.
Πρόσθεσα τρεις ξεφλουδισμένες, τριμμένες ντομάτες. Καρύκευσα με αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και λίγο σκόρδο πιπέρι
καγιέν. Έβαλα ένα καπάκι και μέχρι να πήξει. Σε αυτό το διάστημα βράζω τις ταλιατέλες και αμέσως τις βγάζω και τις μεταφέρω
στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με μαϊντανό. Σερβίρω χωριστά με παρμεζάνα οποιος θέλει να είναι τριμμένη φρέσκια.
Αυτό είναι!Γρήγορο,εύκολο και νόστιμο!

Καλή Ορεξη!
Να είστε καλά και υγιείς και να προσέχετε την οικογένεια σας!

Η Συνταγή είναι της Rumiana Paniovska

 

Προηγούμενο άρθροΡαβανι με Ινδοκαρυδο, ζουμερό σιρόπιαστο
Επόμενο άρθροΕύκολη δροσερή σαλάτα για το Πασχαλινό τραπέζι