Αυτές οι τηγανίτες δεν είναι απλά ένα πρωινό ή ένα γλυκό, είναι μια εμπειρία! Η αφράτη υφή τους, η γλυκιά γεύση του μελιού και η τραγανή υφή των καρυδιών συνδυάζονται άψογα για να δημιουργήσουν μια απόλαυση που θα σας ξετρελάνει.
Υλικά
1 φλιτζάνι απλό αλεύρι
3/4 φλιτζάνι νερό
1/4 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν
1/4 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Ανακατέψτε τα ξηρά συστατικά σε ένα μπολ, προσθέστε νερό και λάδι και ανακατέψτε καλά.
Ανακατέψτε το μίγμα για περίπου 15 λεπτά. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε το μείγμα με κουταλιές της σούπας και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν στις δύο πλευρές.
Ραντίστε με μέλι, κανέλα και τα τριμμένα καρύδια
(άλλες προτάσεις είναι σιρόπι ή γλυκό του κουταλιού, ζάχαρη ή πετιμέζι θα μπορούσαν να είναι
και αλμυρές με φέτα). Εκανα περίπου 9 με τα υλικά αυτά, έτσι διπλασιάστε τη συνταγή,
εάν θέλετε περισσότερα 😀