ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
5 μεγάλα αυγά
3/4 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μοσχοκάρυδο
1/2 κουταλάκι αλάτι 
7 φλιτζάνια κύβους ψωμιού κόβουμε το ψωμί σε κύβους 2,5 εκ και στη συνέχεια μετράμε 7 φλιτζάνια
2 μήλα fuji ξεφλουδισμένα,βγαζουμε τον πυρήνα και χοντροκομμένα
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια
1 1/2 φλιτζάνι σιρόπι καραμέλας

ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε μαζί την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, την καστανή ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
Προσθέστε το ψωμί, τα μήλα και τα καρύδια στο μπολ και ανακατέψτε πολύ καλά. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί ψησίματος 30×20 εκ επικαλυμμένο ελαφρά με βούτυρο και ψήνετε μέχρι να πάρει χρώμα, περίπου 35-40 λεπτά.
Σερβίρετε αυτή τη πουτίγκα ψωμιού με σιρόπι καραμέλας.

Το καλύτερο γλυκό για το φθινόπωρο είναι  η πουτίγκα ψωμιού με μήλο και σιρόπι καραμέλας επίσης είναι εύκολο και εξαιρετικό ακόμη και για πρωινό, ή επιδόρπιο!

 

thesuburbansoapbox.com

Προηγούμενο άρθροΌλοι θέλουν αυτήν την ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ
Επόμενο άρθροΣπαγγέτι με Σάλτσα Ψητής Πιπεριάς