Συστατικά

4 πατάτες
4 κρεμμύδια
4 πράσινες πιπεριές
2 μελιτζάνες
2 ντομάτες
1 μικρή κολοκύθα
2 σκελίδες σκόρδο
4 καυτερές πιπεριές
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
λάδι
αλάτι

Εκτέλεση

Κόβετε το κολοκύθι στη μέση, στη συνέχεια σε φετούλες, αφαιρείτε τους σπόρους και τις ρίχνετε σε ένα μπολ.

Στο ίδιο μπολ ψιλοκόβετε τις μελιτζάνες, ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις κόβετε σε ροδέλες, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και τις ντομάτες.

Σε ένα τηγάνι ρίχνετε όλα τα λαχανικά χωρίς λάδι, να βράσουν στο ζουμί τους. Προσθέτετε τις καυτερές πιπεριές. Ανακατεύετε διαρκώς και προσθέτετε λίγο αλάτι.

Μόλις πιούν τα λαχανικά το ζουμί τους, προσθέτετε λάδι, λίγο κόκκινο κρασί.Αφήνετε να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Οταν μελώσει η σάλτσα και βράσουν τα λαχανικά ,αποσύρετε απο τη φωτιά και σερβίρετε

Photo Kochilas

credit to eliasmamalakis

Προηγούμενο άρθροΜαγειρεύοντας με την Αλεξάνδρα-Κέικ πίτσα
Επόμενο άρθροΤούρτα με 3 υλικά!