ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Γάλα Εβαπορέ  – 370 ml (1,5 φλιτζάνι)
Κρέμα Γάλακτος- 250 ml 
Λευκή ζάχαρη – 1/2 φλιτζάνι
Σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη + επιπλέον για από πάνω 3 κουταλιές της σούπας
Κορν Φλάουρ– 3 κουταλιές της σούπας
Σταγόνες Σοκολάτας 3/4 της κούπας

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ:
Πρώτα απ ‘όλα, Συνδυάστε όλα τα συστατικά εκτός από τις σταγόνες σοκολάτας, ανακατέψτε καλά. Σουρώστε για να αφαιρέσετε σβώλους και αφήστε μέχρι να πάρει βράση ελαφρά. Προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτας. Συνεχίστε το μαγείρεμα μέχρι αν πήξει. Αδειάστε το σε μια φόρμα περίπου 18 χ 8 εκ στρωμένη από χαρτί ψησίματος.

 

Αφήστε να κρυώσει για λίγα λεπτά και βάζετε στο ψυγείο 6 ώρες ή περισσότερο. Αφαιρέστε το από το καλούπι και πασπαλίστε με κακάο σε σκόνη καλής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε ένα ζεστό μαχαίρι κοψτε και σερβίρετε! 

Credit: khoobsuratworld.

Προηγούμενο άρθροΚεικ βανίλιας με σοκολάτα μέσα σε κρέμα λεμονιού
Επόμενο άρθροΜπισκοτογλυκό ψυγείου….είναι αφρός