8 κουταλιές βούτυρο (μαλακωμένο)
4 σκελίδες σκόρδο (Λιωμένο)
2 κουταλιές μαϊντανό (φρέσκο, ψιλοκομμένο)Για τα Σάντουιτς
8 φέτες ψωμιού του τόστ ή και λεπτές φέτες ψωμιού
Τυρί 220 gr (τσένταρ ή μοτσαρέλα)
Αλάτι και πιπέρι
Βήματα για να κάνετε
Συγκεντρώστε τα συστατικά.
Ανακατέψτε το βούτυρο με το σκόρδο και το μαϊντανό. Απλώστε το μαλακό βούτυρο σκόρδου και στις δύο πλευρές των δύο φετών του τοστ.
Τοποθετήστε ένα αντικολλητικό τηγάνι πάνω σε μέτρια – υψηλή φωτιά. Τοποθετήστε μια φέτα ψωμιού στο τηγάνι και μαγειρέψτε για περίπου 2 έως 3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ωραία. Γυρίστε την στην άλλη πλευρά. Επαναλάβετε με μια άλλη φέτα ψωμιού.
Μειώστε τη θερμότητα στο χαμηλό. Απλώστε το τρυμμένο τυρί σε μια φέτα ψωμί.Ρίξτε ελαφρά αλάτι και πιπέρι.
Τοποθετήστε τη δεύτερη φέτα πάνω στο τυρί. Μαγειρέψτε το σάντουιτς για περίπου 4 έως 6 λεπτά ή μέχρι να λιώσει το τυρί. Πιέστε απαλά το σάντουιτς με μια σπάτουλα καθώς μαγειρεύει. Επαναλάβετε με το υπόλοιπο ψωμί, το βούτυρο το σκόρδο και το τυρί.
Κόψτε τα σάντουιτς και σερβίρετε ζεστά.
Δεν ήταν εύκολο ? Καλή απόλαυση