Xοιρινά παϊδάκια κοκκινιστά

📍 Υλικά:

• 1 κιλό χοιρινά παϊδάκια
• 1 μεγάλο κρεμμύδι
• 100 γρ λουκάνικα
• 1 κόκκινη πιπεριά
• 100 γρ χυμό ντομάτας
• 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
• 3-4 κουταλιές της σούπας λάδι
• θυμάρι
• αλάτι
• πιπέρι

📍 Πώς να ετοιμάσετε τα κοκκινιστα χοιρινά παϊδάκια:

Πλένουμε τα χοιρινά παϊδάκια κάτω από κρύο νερό.
Κόβουμε τα χοιρινά παϊδάκια σε μικρότερα κομμάτια και τα αλατοπιπερώνουμε.
Τηγανίζουμε τα κομμάτια από το χοιρινό παϊδάκι σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και κόβουμε την κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με την πιπεριά.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα τηγανητά κομμάτια από το παϊδάκι, το κρεμμύδι και την καρυκευμένη πιπεριά.

Βάζουμε ένα φλιτζάνι νερό και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Προσθέστε λουκάνικα κομμένα σε κύβους.
Εάν είναι απαραίτητο, συμπληρώστε με νερό.
Βράζουμε μέχρι να ψηθεί καλά το κρέας.
Προς το τέλος του χρόνου μαγειρέματος προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας.
Για να πάρετε μια πιο πηχτή σάλτσα, προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
Αλατοπιπερώνουμε και θυμάρι και σβήνουμε τη φωτιά.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Bucate Moldovenești

Προηγούμενο άρθροΣοκολατένιο κεικ με κρέμα…Εύκολο και αποτελεσματικό! 🙂 Δοκιμάστε το!
Επόμενο άρθροΜπούτια κοτόπουλου σε σάλτσα με μανιτάρια