Χοιρινή τηγανιά με πατάτες 

Η χοιρινή τηγανιά με πατάτες είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ελληνικά πιάτα. Είναι ένα πιάτο απλό και εύκολο στην παρασκευή του, αλλά με πλούσια γεύση και αρώματα.

Η συνταγή για χοιρινή τηγανιά με πατάτες είναι πολύ απλή. Χρειαζόμαστε μόνο μερικά βασικά υλικά, όπως χοιρινό κρέας, πατάτες, κρεμμύδι, λάδι, αλάτι και πιπέρι.

Υλικά

1 κιλο χοιρινό σε μπουκιές
4 καρότα
Μισό κιλό πιπεριές πολύχρωμες σε λωρίδες
Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
3 Κ.Σ μουστάρδα πικάντικη
1 κρεμμύδι σε λεπτες φετες
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένο
Μισό φλιτζάνι ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση

Τσιγαριζουμε το κρέας και στη συνέχεια προσθετετε το κρεμμύδι, τα καρότα, τις πιπεριές για μερικά λεπτά. Ρίχνετε το σκόρδο ,αλατοπιπερωνετε. Στο ζωμό ανακατεύετε τη μουστάρδα και περιχύνετε το κρέας και τα λαχανικά. Χαμηλώνετε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή ένταση και σκεπάζετε να πιει τα υγρά του.
Συνοδεύεται με ό,τι σας αρέσει. Εγω εχω τζάκετ πατάτες και έριξα τη σάλτσα του κρέατος από πάνω.
Η Συνταγή είναι της κας Remona Israel
Προηγούμενο άρθροΡολάκια Κανέλας- Cinnamon Rolls
Επόμενο άρθροΣουπιές Στιφάδο