Υλικα

2 κουπες σαρκα κιτρινης κολοκυθας τριμμενη στον τριφτη λιγο βρασιμο και καλο στιψιμο
Μιση κουπα ζαχαρη κρυσταλικη
1 κουπα γαλα φρεσκο
2 βανιλιες
Μισο κουταλακι καννελας
3 αυγα
2 σφηνακια ελαιολαδο
3 κουταλιες συμιγδαλι ψιλο
Αχνη για το πασπαλισμα
Ελαιολαδο για το αλλειμα των φυλλων
Για τα φυλλα
500 g αλευρι μαλακο
λιγο ξυδι λιγο αλατι
2 κουταλιες ελαιολαδο
Χλιαρο νερο περιπου μια κουπα

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικα της γεμισης 
Ανοίγουμε 4 φυλλα 
Στρώνουμε τα 2 κάτω λαδωμένα σε λαδωμένο ταψι βάζουμε τη γέμιση 
Σκεπάζουμε με τα άλλα 2 λαδωμένα και ραντίζουμε με ελαιολαδο και λιγο νερακι
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτα
Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη και αν θέλουμε και κανέλα

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜπατζίνα και με καλαμποκάλευρο
Επόμενο άρθροΜία υπέροχη σάλτσα με μπέικον και τυριά