Δείτε: Αφρατα τηγανητά μπιφτεκακια | Κεφτέδες με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες
Ζουμερά Μπιφτεκάκια
Συνταγή:
Κιμάς -500γρ.
Σόδα -1 / 3 κουτ.
Αλάτι -1 / 2 κουταλάκι του γλυκού.
κορν φλαουερ-1 κουταλάκι του γλυκού
Σκόρδο -2-3 σκελίδες ψιλοκομμένο.
Γάλα -2-3 κουταλιές της σούπας.
Μαύρο πιπέρι – για την γεύση
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε στο μπολ τον κιμά με όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
- Βάζουμε τον κιμά σε μία σακούλα τροφίμων και τον χτυπάμε 4-5 φορες στον πάγκο μας.
- Τον βγάζουμε και πλάθουμε τα μπιφτεκάκια σε μακρόστενο σχήμα.
- Τα βάζουμε στο τηγάνι με 4-5 κσ λάδι που καίει τα σκεπάζουμε και ανοίγουμε μόνο να τα γυρίσουμε.
Καλή απόλαυση