Τι μαγειρεύουμε για δείπνο; Ένα πολύ νόστιμο και απλό πιάτο! Δεν το φαντάστικα καν ότι θα ήταν τόσο νόστιμο! Η ευκολότερη και πιο νόστιμη συνταγή ζυμαρικών! Τα μακαρόνια έχουν καλύτερη γεύση από το carbonara! Η οικογένειά μου τα αγαπά! 

Σπαγγέτι με σολομό

Για αυτήν τη συνταγή θα χρειαστείτε:
– μακαρόνια νο 5
– αλάτι
– αλεσμένο μαύρο πιπέρι
– 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
– 50-60 γρ βούτυρο
– 1 φέτα σολομό
– 200 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
– 200 γρ τριμμένη παρμεζάνα
– προαιρετικό – σκόρδο, δεντρολίβανο

Εκτέλεση

Σπαμε στην μέση και ρίχνουμε τα μακαρόνια μέσα στο νερό που βραζει και ρίχνουμε πιπέρι, μπολικο αλάτι και λάδι (αφήστε λίγο al tente).

Κόβουμε τον σολομό σε κυβάκια. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τον σολομό.
Τον ανακατεύουμε ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κρέμα γάλακτος, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να βράσει η κρέμα και να δέσει.
Προσθέτουμε μέσα στο τηγάνι τα μακαρόνια και τα ανακατεύουμε, σκεπάζουμε και τα αφήνουμε μαζί με την σάλτσα 5 λεπτά. Σερβίρουμε στο πιάτο με τριμμένη παρμεζάνα

Προσoχή: Αυτο το φαγητό το τρώτε αμέσως όχι άλλη ώρα

Προηγούμενο άρθροΠανακότα με κεράσια, ένα εξαιρετικό γλυκό…και δεν απαιτεί ειδικά υλικά.
Επόμενο άρθροΓλυκό ψυγείου με σοκολάτα και κρεμα πορτοκάλι