Συστατικά
4 αυγά
¼ φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο
1 κούπα ζάχαρη
½ Κούπα αλεύρι
¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
2 φλιτζάνια γάλα
1 φλιτζάνι νιφάδες καρύδας (περισσότερο αν επιθυμείτε)
1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C.
Τοποθετήστε όλα τα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ και χτυπήστε μαζί μέχρι να τα συνδυάσετε καλά ή βάλτε τα σε μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να τα αναμίξετε. Τα αδειάζουμε σε ένα βουτυρωμένο ταψάκι 20-25 εκ.
Ψήστε για 1 ώρα ή έως ότου μία οδοντογλυφίδα βγαίνει καθαρή από το κέντρο και έχει πάρει καλό χρώμα.

 Η πίτα θα έχει μια μικρή ταλάντωση στην επιφάνεια. Αυτό θα σταθεροποιθεί καθώς κρυώνει.
Όταν τελειώσετε, η κρούστα θα είναι στο κάτω μέρος, η κρέμα στη μέση και η καρύδα στην κορυφή – εκεί που ανήκει το καθένα!
Αφήνεται να κρυώσει τελείως και να σφήξει.
Σερβίρετε με το αγαπημένο σας παγωτό και πασπαλίζετε με νυφάδες καρύδας.

Inspired from cakescottage.com